RSS
Container Icon

Lotte

*Dit is Lotte, de jongste telg van de drie en een (dame).
Deze dame is op een ochtend (toen ik nog in Nederland woonde) bij me aan komen lopen.
Op een dag, nu ongeveer 2,5 jaar geleden zat ze 's morgens in mijn tuin en toen ik tegen de avond thuis kwam van mijn werk was ze er nog. Toen ik midden in de nacht wakker werd en nog eens ging kijken (nadat ik haar die avond wat te eten had gegeven in het schuurtje), zat ze er nog steeds. Bij het raam zat ze zo zielig mogelijk te miauwen.
Ik kon het toen niet over mijn hart verkrijgen om haar nog buiten te laten zitten (het weer was toen ook niet al te geweldig) en heb haar toen naar binnen gehaald.
Alvorens ik zou besluiten haar te adopteren.. eerst nog in de dagen erna bij diverse instanties nagevraagd of er iemand een katje miste, wat naar mij weten toen niet het geval was. Haar zelfs een paar keer weer in de tuin gezet, misschien dat ze naar haar voormalige adres terug wou? Maar mevrouw bleef gewoon zitten waar ze zat (bij de achterdeur) en blijkbaar had ze toen al besloten om bij mij haar nieuwe verblijfplaats te creĆ«ren. Waarom ze toen uitgerekend bij op de stoep is gaan zitten is voor mij nog steeds een raadsel..
   
De twee heren, Toet en Mika, hebben haar door haar slinkse charmes vanaf het begin gelukkig meteen geaccepteerd. Dat nu blijkt dat ze regelmatig een behoorlijke deugniet kan zijn, die op zijn tijd haar twee andere besnorhaarde vrienden scherp houd, maakt het alleen maar alles behalve saai voor de rest van de kroost.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties: