RSS
Container Icon

Tuinverslaving

Inmiddels ben ik in het voorjaar (van 2010) al weer een aardig stuk verder gekomen met het opknappen van onze tuin. Zodra het lekker weer begon te worden, dat was zo'n beetje rond de Paasdagen, kon ik weer lekker in de tuin gaan prutsen..
Ik heb voor de vergelijking ook oudere foto's geplaatst zodat je kunt zien dat daadwerkelijk de handen uit mouwen gestoken zijn.
                    2009                 


        Om nog wat extra privacy te creëren, bij de afscheiding met onze  buren, een border met (in de winter) groenblijvende heesters en    coniferen aangeplant. En nu maar groeien!

2010

Waar ik (dacht) om in het voorjaar mee te gaan beginnen, wat blad weghalen tussen de planten, is geëindigd in hele stronken verwijderen en het verplanten van divers groen wat ik vorig jaar in de grond had gezet. Ook nog wat nieuw spul erbij zoals een katjesboom(pje).  

2008

2009

2010

EN wat ik zelf wel een hele verbetering vind was het verwijderen van een oud, metalen, half verroest, lelijk kleurend, gereedschapshuisje. (een foto daarvan staat wat verder naar onder op mijn Blog, bij het eerste stukje over onze tuin)


Het oude huisje belemmerde het uitzicht van de zijkant van onze tuin omdat deze er recht voor stond. Door het weg te halen kreeg je niet alleen meer uitzicht en diepte in de tuin maar ook extra ruimte die ik benut heb om daar een gezellig zitje van te maken die precies op het punt ligt waardoor je overzicht over de hele tuin hebt!   


Ik heb voor komend voorjaar wel weer wat ideetjes om mezelf bezig te houden met de tuin, buiten het onderhoud natuurlijk, eens kijken of we dat ook kunnen realiseren. Nu maar weer wachten op beter weer en de Lente!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Bert zei

super Eef, ziet er echt goed uit en inderdaad, nu maar groeien! word alleen nog maar mooier.

Jollie zei

Mooie tuin meis, wat een verbetering heb je daarin aangebracht zeg!!! Echt super gezellie, wordt tijd dat ik eens langs kom hé? ;)

Liefs Jollie