RSS
Container Icon

Dagje Arcen

 
Vorig jaar hebben we in  augustus hebben een bezoekje aan de Kasteeltuinen in Arcen gebracht. Het geheel van het park was een FLINK stuk groter dan dat ik het me voorgesteld had, met diverse tuinontwerpen uit verschillende delen van de wereld.
   







Door de seizoenen heen zijn er schijnbaar op het park verschillende thema's en ook exposities die daar plaatsvinden. Op de zondag dat we in Arcen waren was het thema "De Japanse Week", waar tevens ook een grote Koi Karper show op het grondstuk aanwezig was.






                                                     
 Vanaf een uurtje of elf tot ongeveer tegen vijfen hebben we daar rondgekeken en prachtig groen gezien. Gelukkig was ik mijn camera niet vergeten want ik heb daar nog een aantal leuke plaatjes kunnen nemen...


                                             

                                           


Op die dag was er in het Kasteel zelf ook nog een expositie van Janneke Brinkman, (jawel de echtgenote van Eelco), in het weekblad 'Margriet' kun  je haar tekeningen bewonderen. Maar de dag was al een heel end voorbij en hadden daar toen helaas geen tijd meer voor. Wellicht een volgende keer.



 

  
  
Al bij al is een dagje Arcen echt wel een aanradertje!
  




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Jollie zei

Mooie plaatjes!! :)
Ik ben er ooit eens geweest toen het net geopend was, het is erg groot dat klopt, maar destijds was het nog niet zo mooi groen omdat alles net aangeplant was...
Wie weet ga ik er ooit nog wel een keertje kijken ;)

Liefs Jollie